Proces izvedbe

Aristotel, zdravstveni center

Naročilo in prvi stik

6.jpg

Ogled lokacije in izmere

V kolikor ogleda lokacije nismo storili že ob uvodnem stiku, se dogovorimo za ogled ene ali več lokacij, ob katerem naredimo osnovne izmere prostora in pridobimo osnovne informacije in vtise za pripravo ideje projekta. V kolikor gre za enostavnejši napis in ogled lokacije ni potreben, nam sporočite točne gabarite oziroma dimenzije željenega izdelka. Uvodni sestanek, ogled lokacije in izmere je brezplačen v primeru naročila, v nasprotnem primeru pa se zaračuna glede na porabljen čas in število ogledanih/izmerjenih lokacij.

43.jpg

Popis in ponudba

Na podlagi izmer in informacij, pripravimo točne popise, materiale in finančno ponudbo, na podlagi katere se lahko začne proces izvedbe. Ponudba vsebuje vse postavke od ideje do izvedbe, v primeru razlike naročila v procesu potrjevanja, pa se ponudba sproti dodela.

11.jpg

Idejna zasnova in vizualizacija

Načrtovanje in projekt za izvedbo

Po potrditvi idejne zasnove pričnemo z načrtovanjem za izvedbo. Izdelamo natančne načrte in detajle ter poskrbimo, da se vsaka ideja pretvori v delujoč končni model, na podlagi katerega se lahko izdela uporaben in realen končen izdelek.

10.jpg

Montaža in primopredaja

5.jpg

Izdelava

Na podlagi načrtov sledi izdelava pri kateri na najbolj učinkovit način poskrbimo za optimalno izkoriščenost materialov, za kvalitetno in statično izvedbo narejeno po uradnih standardih. Pri izvedbi še v proizvodnji preizkusimo delovanje elektronike in osvetlitve ter izvedemo kontrolo kvalitete. Z oblikovalci poskrbimo, da izvedba ne odstopa od ideje oziroma načrta.

4.jpg

Nadgradnja in servis

Company data

Domdesign, d. o. o.
Šolska ulica 1
8250 Brežice
Slovenia, EU
VATIN: SI64311449
IBAN: SI56 1010 0005 3604 911 (Banka Intesa Sanpaolo, d. d.)

Contact us

Domdesign® Group
Šolska ulica 1
8250 Brežice
+386 40 842 313
studio@domdesign.com
domdesign.com

Digital certificate

Domdesign

Zlati

Cert ID: 0001/00001

DominoCert Certificate of digital success
Domdesign, d. o. o.
Business Registration Number: 3531813000